Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/تهران برای تحقق جهش تولید این بار جوانان ورامینی با کاشت کاکتوس خوراکی علاوه بر درآمدزایی و کمک به بخش درمان، گامی بلند برای اشتغال‌زایی اهالی منطقه برداشته اند.

گیاهی که اغلب در ذهن ما کشورهای حوزه های آمریکای جنوبی را تلاقی می کند؛ امروز در زمین های ورامین تهران کشت می شود. درست است گیاهی به نام کاکتوس؛ گیاهی ناراحت و پرتیغ که حالا نوع خوراکی آن در ورامین کشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان این برگ‌های نامهربان، میوه های خوش رنگ و البته کمی گران قیمت خودش را نشان می دهد و غیر از میوه از برگ و تن این گیاه هم در صنایع مختلف استفاده می‌شود. این مواردی که گفته شد در روستایی انجام می‌شود که فعالیت در آن فراوان است و تقریباً بیکاری در آن دیده نمی‌شود.

حیدر زاده تولید کننده گیاه کاکتوس خوراکی در روستای محمد آباد عرب ها در گفت وگو با ایسنا گفت: این گیاه از سالیان خیلی گذشته مورد مصرف ساکنین مکزیک بوده است. این گیاه برای بهبود و درمان بیماری‌های گوارشی،  دیابت، کبد چرب و انواع سرطان ها و بیماری های صعب العلاج مورد بهره برداری قرار گرفته است.

این تولید کننده موفق ادامه داد: میوه این گیاه در گونه های مختلف قیمت های متغیری دارد و از ۲۵ هزار تومان شروع و تا ۷۰ الی ۱۰۰ هزار تومان ادامه دارد، البته قیمت این گیاه بستگی به کیفیت و درشتی میوه، قیمت آن را در سطح بازار تعیین می کند. در این راستا نان و بیسکویت آن تولید شده و برای تولید ماکارونی این گیاه برنامه ریزی هم کرده ایم.

حمید معماری دهیار روستای محمدآباد عرب ها نیز در گفت وگو با ایسنا تصریح کرد: با توجه به اینکه در این روستا جوانان تحصیل کرده و نخبه زیادی هستند ، غیر از تحصیلات دانشگاهی در زمینه کشاورزی خودشان مشغول به فعالیت می باشند که این امر باعث شده که آمار بیکاری در این روستا به شدت پایین باشد.

وی افزود: با توجه به وسعت کویر اینجا هر کس میل به کاشت کاکتوس خوراکی داشته باشد ولی فضای آن را نداشته باشد، زمین هم در اختیار آن قرار می‌دهند.

محمد حیدری بخشدار جوادآباد نیز در گفت وگو با ایسنا افزود: برای واگذاری زمین خوشبختانه محدودیت نداریم، هم زمین های شخصی و هم زمین های اراضی دولتی و منابع طبیعی را می‌توانیم در اختیار علاقه مندان به کشت کاکتوس خوراکی بگذاریم.

بر اساس این گزارش جمعیت ساکن در بخش جوادآباد ورامین حدود ۳۵ هزار نفر است اما در روزها کاری جمعیت آن به ۷۰ هزار نفر هم می رسد.

گفتنی است این مزرعه فعلاً در سطح ۳ هکتار زیر کشت رفته و با توجه به نتایج مثبت به دست آمده قرار است تا سال آینده این مقدار حداقل به ۱۰۰ هکتار برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کاکتوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • آغاز به‌کار پروژه‌های نهضت ملی مسکن در جنوب شرق تهران
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی